OVER ONS

Re-cover is een samenwerking tussen twee ervaren bedrijven die elkaar perfect aanvullen. Beide firma’s kunnen terugblikken op meer dan 20 jaar ervaring on-the-field. Vanuit deze synergie/complementariteit kunnen we voor elk type bedrijf, een totaalpakket aan praktische diensten bieden voor een veilige werkvloer. Hierdoor kunnen we snel en efficiënt handelen bij elke probleemstelling die zich post-corona kan aandienen.

SUPERCOLOR

Sterke visuele communicatie is al 25 jaar de core-business van Supercolor. Door deze ervaring kan Supercolor snel en efficiënt schakelen, zelfs bij de meest strakke deadlines. De focus ligt op de meest duurzame investering voor een efficiënte en veilige signalisatie op en rond de werkvloer.

PANAMA

Panama Group heeft een jarenlange ervaring in de organisatie van events & activaties, sales- en marketing logistics. Binnen elk van deze vakgebieden staat een team van dedicated experten klaar. Dankzij de hands-on en flexibele aanpak van deze teams én een netwerk van betrouwbare leveranciers, kan Panama Group snel en efficiënt de juiste oplossingen aanreiken.

Heeft u een vraag voor uw project?